SPOED

Voor spoedafspraken verzoeken we u zoveel mogelijk voor 10.00 uur ’s morgens te bellen om, zo nodig,  op dezelfde dag uw klacht te kunnen beoordelen en behandelen. Onder zeer dringende klachten wordt verstaan: ongevallen, nabloedingen en acute pijnklachten.

 Patiënten met spoedeisende tandklachten in de avond, nacht en het weekeinde, kunnen de Tandartsspoedpraktijk bellen om een afspraak te maken. De praktijk is te bereiken op: Telefoonnummer 0900 8602. De Tandartsspoedpraktijk is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Leidsche Rijn, hier kunt U terecht bij de afdeling Kaakchirurgie en Mondziekten .

Adres & Reisinformatie - St Antonius Ziekenhuis

Soestwetering 1, 3542 AZ  Utrecht – Het ziekenhuis in Utrecht is gelegen aan de rand van de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, vlakbij de snelweg A2. Met de auto, trein en bus is het ziekenhuis zeer gemakkelijk bereikbaar.  

Reisinformatie – Trein: De sprinter tussen Utrecht Centraal en Woerden stopt op Station Leidsche Rijn op 750 meter afstand. Bij Station Leidsche Rijn Centrum is ook een busstation. U kunt ervoor kiezen om vanaf hier de bus te nemen naar het ziekenhuis (uitstappen halte Jazzsingel of Soestwetering), u kunt hier een OV-fiets huren, of u kunt vanaf hier naar het ziekenhuis lopen (ca. 10 min. lopen).

Reisinformatie – Bus: Vlak voor de hoofdingang van het ziekenhuis bevinden zich twee bushaltes: halte Soestwetering en halte Jazzsingel. 

Betaling

Patiënten die de spoedpraktijk bezoeken, betalen de behandeling direct met pinbetaling. De rekening kan vervolgens, mits de patiënt daarvoor verzekerd is, achteraf worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Medicatie

Eventueel noodzakelijke medicatie krijgt u mee vanuit de praktijk of wordt verstrekt via de St. Antonius Apotheek in het ziekenhuis die dagelijks geopend is tot 22 uur. Buiten de openingstijden kan de koerier van het de Utrechtse Dienstapotheek de medicatie thuis bezorgen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het ziekenhuis.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         7:00 – 21:00
Dinsdag           7:00 – 21:00
Woensdag   
    8:20 – 17:00
Donderdag     
7:00 – 21:00
Vrijdag             
8:30 – 16:00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            Gesloten

KAART

CONTACT

Adres:
Sportlaan 11
3951CG Maarn

Telefoon:
0343-441722

Email:
Info@cvtmaarn.nl

FEEDBACK

Om de zorg en kwaliteit van CVT Maarn continue te verbeteren is uw feedback erg waardevol. Stuur gerust een email naar: info@cvtmaarn.nl