Tandartsen

Jeroen Plaisier

In 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. Na 2 jaar waarneming in een praktijk in Bilthoven een eigen praktijk gestart in Papendrecht. Mede oprichter van het Centrum voor Tandheelkunde Maarn in 2003. Naast algemene tandheelkunde heeft Jeroen affiniteit met cosmetische behandelingen.
Funfact: John Keats schreef: “A thing of beauty is a joy forever” en dat geldt zeker voor de mond, ons visitekaartje, bepalend voor de eerste indruk die je bij iemand maakt. A beautifull smile is a joy forever dus wat mij betreft.
BIG-Register: 29032368202

Anne van den Essenburg

Anne studeerde in 2010 af aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en is sindsdien werkzaam bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn. In 2014-2015 heeft zij de Leergang Endodontologie gevolgd, waarbij zij zich verdiept heeft in complexe wortelkanaalbehandelingen. Ook heeft zij in 2016-2017 de Masterclass Implantologie afgerond en voert de implantaties uit in onze praktijk. Vanaf 2020 is Anne mede-eigenaar van Centrum voor Tandheelkunde Maarn.

Lid van het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen), KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering der Tandheelkunde) (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
Funfact : Al tijdens haar studie is Anne erg enthousiast geraakt om haar tandheelkundige kennis in het buitenland te benutten door het doen van vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland. Zij hoopt nog vele malen aan dit soort projecten deel te kunnen nemen.
BIG-Register: 09912632802

Helene Dijkstra

Helene is meer dan 30 jaar tandarts en werkte in verschillende praktijken. Helene is maatschappelijk betrokken. Zo werkte ze enige jaren in de gehandicapten zorg en nu werkt ze een dag per maand als tandarts voor (ex) verslaafden. Helene vindt het belangrijk dat patienten zich veilig en op hun gemak kunnen voelen.
Funfact: Ik ben goedlachs maar weet dat het leven niet maakbaar is.

BIG-Register: 49020799402

Jasper Lowik

Jasper is halverwege 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarna aan het werk gegaan bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn. Tevens werkt hij in een praktijk in Houten en af en toe in de tandartsspoedpraktijk in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht.
Funfact: Jasper komt uit een tandartsfamilie. Zowel zijn vader, als zusje zijn actief in de tandheelkunde.

BIG-Register: 79927616102

Marlou Boor

Tandarts Marlou Boor is wellicht al bij u bekend. Zij heeft namelijk al vaker bij ons waargenomen en zal voortaan op maandag en donderdag bij ons werkzaam zijn. Zij heeft na haar studie tandheelkunde ook nog de studie geneeskunde afgerond. Naast haar werkzaamheden in de tandartsenpraktijk, brengt zij haar vrije tijd graag door op en rond het water.
Funfact: Mijn doel is om uw gebit in optimale conditie te houden en u met een glimlach in de spiegel te laten kijken.
BIG-Register: 89926445502

Assistentes

Annette

Annette heeft 14 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan 12 jaar als preventie assistente. Is opgeleid tot het geven van anesthesie en restauraties. Affiniteit voor het behandelen van kinderen en estetische behandelingen. Geeft poets instructie aan kinderen in de praktijk en op scholen. Annette geeft de cliënt de aandacht die hij of zij verdient.
Funfact: A smile is the prettiest thing you can wear!!

Anita

Met ruim 25 jaar ervaring als assistente is Anita een zeer ervaren kracht in het team van CVT Maarn, waar zij zich begin 2018 heeft aangesloten. Daarnaast heeft Anita in 2002 haar preventie opleiding met succes afgerond.
Funfact: Zorg goed voor jezelf, dan kan je ook goed voor andere zorgen!

Fahimeh

Fahimeh is sinds 1 september 2019 in dienst. Daarnaast volgt ze een opleiding tot tandartsassistente, en dit gaat haar in combinatie met het werk zeer goed af.
Ze werkt met plezier in het team, en is altijd leergierig.
Funfact: Waar een wil is , is een weg. Dus geef nooit op !

Demi

Demi is sinds september 2020 werkzaam in de praktijk. Zij was geen nieuw gezicht, want hiervoor heeft ze al bij ons stage gelopen tijdens haar tandartsassistente opleiding. Op dit moment volgt Demi het vervolg van haar opleiding bij Edin en combineert ze nu het werken met leren. Deze combinatie bevalt haar erg goed.

Nathalia

Nathalia is sinds maart actief bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn als preventie assistente. Het leuke aan haar werk vindt zij de afwisseling, zo behandeld zij zelfstandig en ook bij de tandarts aan de stoel. Funfact: Samen werken we aan een gezonde mond!

Mondhygiënisten

Daan

Daan is sinds juni 2020 werkzaam bij CVT Maarn. Hij was al een bekend gezicht in de praktijk, want hij heeft daarvoor ook al zijn stage voor de opleiding Mondzorgkunde bij CVT Maarn gedaan. Met veel plezier in het vak en zijn interesse voor patiënten als individu is hij werkzaam als mondhygiënist binnen de praktijk. De verschillen in mensen ziet hij als een uitdaging die hij graag aangaat.

Sahar

Vanaf april 2023 zal Sahar ons team komen versterken. In 2019 heeft zij haar opleiding in Amsterdam tot mondhygiëniste afgerond. Sinds ze is getrouwd woont Sahar in Ede, samen met haar man en zoontje. Zij zal op de woensdagen bij ons voor u klaar staan en werkt daarnaast in een praktijk in Ede.

Receptie

Hiske

Hiske is werkzaam geweest in een tandtechnisch laboratorium en daarna heeft ze gewerkt in een tandartspraktijk in Soesterberg. Tegenwoordig is Hiske al 10 jaar werkzaam in het Centrum voor Tandheelkunde Maarn.
Funfact: Mensen tevreden de deur uit zien gaan is nog steeds de leukste uitdaging.

Bianca

Bianca is 1 november 2018 gestart bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn en doet haar werk al jaren met veel plezier. Met ruim 10 jaar ervaring als tandarts, orthodontie en balie assistente staat ze dan ook graag voor u klaar.
Funfact: Bianca houdt van de afwisseling en diversiteit die dit werk met zich mee brengt, en vindt het fijn om met mensen te werken.

Marion

Sinds oktober 2020 werkt Marion bij Centrum voor Tandheelkunde Maarn. Zij heeft jarenlange ervaring als receptioniste in de tandheelkunde. Daarnaast heeft zij ook schriftelijk een cursus tandartsassistente gevolgd en afgerond, zodat zij goed weet wat er speelt in de behandelkamer. Funfact: Het leuke aan het werken in de praktijk is de omgang en de diversiteit aan patiënten waardoor geen dag hetzelfde is.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         7:00 – 21:00
Dinsdag           7:00 – 21:00
Woensdag   
    8:20 – 17:00
Donderdag     
7:00 – 21:00
Vrijdag             
8:30 – 16:00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            Gesloten

KAART

CONTACT

Adres:
Sportlaan 11
3951CG Maarn

Telefoon:
0343-441722

Email:
Info@cvtmaarn.nl

FEEDBACK

Om de zorg en kwaliteit van CVT Maarn continue te verbeteren is uw feedback erg waardevol. Stuur gerust een email naar: info@cvtmaarn.nl