Tandartsen

Jeroen Plaisier

In 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. Na 2 jaar waarneming in een praktijk in Bilthoven een eigen praktijk gestart in Papendrecht. Mede oprichter van het Centrum voor Tandheelkunde Maarn in 2003. Naast algemene tandheelkunde heeft Jeroen affiniteit met cosmetische behandelingen.
Funfact: John Keats schreef: “A thing of beauty is a joy forever” en dat geldt zeker voor de mond, ons visitekaartje, bepalend voor de eerste indruk die je bij iemand maakt. A beautifull smile is a joy forever dus wat mij betreft.

Helene Dijkstra

Helene is meer dan 30 jaar tandarts en werkte in verschillende praktijken. Helene is maatschappelijk betrokken. Zo werkte ze enige jaren in de gehandicapten zorg en nu werkt ze een dag per maand als tandarts voor (ex) verslaafden. Helene vindt het belangrijk dat patienten zich veilig en op hun gemak kunnen voelen.
Funfact: Ik ben goedlachs maar weet dat het leven niet maakbaar is.

Anne van den Essenburg

Anne studeerde in 2010 af aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en is sindsdien werkzaam bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn. In 2014-2015 heeft zij de Leergang Endodontologie gevolgd, waarbij zij zich verdiept heeft in complexe wortelkanaalbehandelingen. Ook heeft zij in 2016-2017 de Masterclass Implantologie afgerond en voert de implantaties uit in onze praktijk. Lid van het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen), ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen & NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
Funfact : Al tijdens haar studie is Anne erg enthousiast geraakt om haar tandheelkundige kennis in het buitenland te benutten door het doen van vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland. Zij hoopt nog vele malen aan dit soort projecten deel te kunnen nemen.

Peter Paul van Bennekom

Peter Paul is Sinds 1990 praktijkhouder van Algemene Praktijk in Zeist. Daarnaast zijn zijn aandachtgebieden: Esthetische tandheelkunde, waarin 2003 Orthodontie bij is gekomen. Peter Paul houdt zich bij CVT Maarn Part Time bezig met orthodontie.
Funfact: Peter Paul voelt zich soms meer life style coach dan tandarts…… en vindt dat nog leuk ook 

Jonathan Boshuis

Zomer 2017 studeerde hij af en sindsdien is Jonathan de nieuwe aanwinst van het team van tandartsen bij Centrum voor Tandheelkunde Maarn. De komende tijd wil hij zich nog niet specialiseren, maar vooral ervaring opdoen als algemeen practicus. Hierbij wil hij graag een coachende rol spelen in de band met zijn patiënten. Zelfzorg door middel van poetsen en stokeren/ragen is het belangrijkste voor het behoud van het gebit. Als er op het tand- of kiesoppervlak geen plaque is of komt, ontstaan er geen gaatjes en is het ook niet nodig in te grijpen. Het coachen van patiënten in het krijgen van een optimale mondverzorging is daarom essentieel. Bij een stabiel gebit kan er daarnaast gekeken worden naar esthetische verbeteringen; een onderdeel van de tandheelkunde waarin hij gepassioneerd is. Als mensen een mooi gebit hebben, zullen ze het vaak beter verzorgen waardoor het gezond en mooi blijft.
Funfact: Als middelbare scholier is Jonathan mee gaan kijken bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn, dit heeft hem toen laten besluiten om Tandheelkunde te gaan studeren.


Sabine Scheffer

Sabine heeft de 2 mooiste jaren van haar leven op een internationale school Atlantic College in Wales doorgebracht. Daarna heeft ze haar tandartstitel gehaald aan de universiteit van Groningen. Vervolgens heeft ze als eerste vrouw in Nederland haar eerste implantaat in Garderen geplaatst begin negentiger jaren. Ze heeft een solopraktijk in Epe en implanteert in een praktijk in Epe, Twello en Centrum voor Tandheelkunde Maarn.
Funfact: Sabine’s motto: Live is beautiful; never a dull moment!

Assistentes

Gitte van 't Klooster

Gitte heeft 25 jaar ervaring in de tandheelkunde waarvan de laatste 9 jaar in Maarn. Naast tandartsassistentie doet Gitte ook orthodontie met Peter Paul van Bennekom.
Funfact: Gitte’s motto: “if you can’t do great things, try to do small things in a great way"

Annette Knol

Annette heeft 14 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan 12 jaar als preventie assistente. Is opgeleid tot het geven van anesthesie en restauraties. Affiniteit voor het behandelen van kinderen en estetische behandelingen. Geeft poets instructie aan kinderen in de praktijk en op scholen. Annette geeft de cliënt de aandacht die hij of zij verdient.
Funfact: A smile is the prettiest thing you can wear!!

Anita Swinkels

Met ruim 25 jaar ervaring als assistente is Anita een zeer ervaren kracht in het team van CVT Maarn, waar zij zich begin 2018 heeft aangesloten. Daarnaast heeft Anita in 2002 haar preventie opleiding met succes afgerond.
Funfact: Zorg goed voor jezelf, dan kan je ook goed voor andere zorgen!

Liesbeth Visser

Liesbeth is 5 jaar geleden intern opgeleid als assistente in Amstelveen. Daarna heeft zij ervaring op gedaan als orthodontie en implantologie assistente. Sinds 06-2018 is zij afgestudeerd als tandarts/preventie assistente en werkt nu met veel plezier bij CVT Maarn.
Funfact: Liesbeth motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Riekje van Wolfswinkel

Riekje is ruim 30 jaar werkzaam in de tandheelkunde
Funfact: Pluk de dag!

Zohal Rafat

Zohal heeft de tandartsassistent opleiding in Utrecht gedaan. Ook heeft ze cursussen gevolgd om zelfstandig werk te mogen doen zoals gebitsreiniging en anesthesie geven.

Mondhygiënisten

Karima El Maniti

Is sinds 1 december 2017 werkzaam bij Centrum voor Tandheelkunde Maarn.

Riane Auee-Kanis

Riane is sinds 2003 in Utrecht afgestudeerd en is sindsdien werkzaam bij CVT Maarn. Daarnaast is ze 6 jaar geleden in Amersfoort erbij gaan werken. Dat is ideaal te combineren aangezien Riane in Veenendaal woont met haar man en zoontje.
Funfact: Ik vind dit vakgebied zo leuk om in te werken, omdat geen enkele dag hetzelfde is. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Receptie

Ellen Sirks

Ellen heeft een secretariële achtergrond bij diverse bedrijven. Sinds de start van het Centrum voor Tandheelkunde Maarn in 2003 is zij werkzaam als receptioniste.
Funfact: Mensen vriendelijk ontvangen en bijdragen aan het tevreden gevoel als mensen na een behandeling de praktijk weer verlaten.

Hiske van Veen

Hiske is werkzaam geweest in een tandtechnisch laboratorium en daarna heeft ze gewerkt in een tandartspraktijk in Soesterberg. Tegenwoordig is Hiske al bijna 10 jaar werkzaam in het Centrum voor Tandheelkunde Maarn.
Funfact: Mensen tevreden de deur uit zien gaan is nog steeds de leukste uitdaging.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         7:00 – 21:00
Dinsdag          7:00 – 21:00
Woensdag   
    8:20 – 17:00
Donderdag     
7:00 – 21:00
Vrijdag           
8:30 – 16:00
Zaterdag         Gesloten
Zondag           Gesloten

KAART

CONTACT

Adres:
Sportlaan 11
3951CG Maarn

Telefoon:
0343-441722

Email:
Info@cvtmaarn.nl