CVT IN SOCIETY​

Het CVT Maarn creëert niet alleen binnen haar deuren een glimlach, maar ook daar buiten. Zo is CVT Maarn actief in de maatschappij en dragen we graag ons steentje bij.

CVT Maarn biedt bijvoorbeeld stageplekken aan voor tandartsen, assistentes en mondhygiënistes in opleiding. Ook zijn we actief  in de lokale gemeenschap met poets les geven aan basisschoolleerlingen, we zorgen voor goede mondbeschermers voor de hockeyjeugd en we ondersteunen de “Plus-bus” waardoor ouderen uitstapjes kunnen maken.

In samenwerking met de huisartsen, Hogeschool Utrecht en Zilveren Kruis/Achmea hebben wij het ouderenzorg project opgezet. Dit project is bedoeld om meer bewustwording van de mondgezondheid van ouderen te creëren middels een nauwe samenwerking van zorgprofessionals, waaronder de thuiszorg, huisarts, fysiotherapeut en mondzorgprofessionals in het gezondheidscentrum.

Door de verscherpte aandacht kunnen zo gezondheidsproblemen eerder worden gesignaleerd en aangepakt. Wist u namelijk dat de mondgezondheid een weerspiegeling is van de algemene gezondheid?

Door er op tijd bij te zijn kunnen ernstiger mond- en algemene gezondheidsproblemen worden voorkomen. En zo kunt u ook op uw oude dag van een mooie lach genieten.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         7:00 – 21:00
Dinsdag           7:00 – 21:00
Woensdag   
    8:20 – 17:00
Donderdag     
7:00 – 21:00
Vrijdag             
8:30 – 16:00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            Gesloten

KAART

CONTACT

Adres:
Sportlaan 11
3951CG Maarn

Telefoon:
0343-441722

Email:
Info@cvtmaarn.nl

FEEDBACK

Om de zorg en kwaliteit van CVT Maarn continue te verbeteren is uw feedback erg waardevol. Stuur gerust een email naar: info@cvtmaarn.nl