Tandartsen

Jeroen Plaisier

In 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. Na 2 jaar waarneming in een praktijk in Bilthoven een eigen praktijk gestart in Papendrecht. Mede oprichter van het Centrum voor Tandheelkunde Maarn in 2003. Naast algemene tandheelkunde heeft Jeroen affiniteit met cosmetische behandelingen.
Funfact: John Keats schreef: “A thing of beauty is a joy forever” en dat geldt zeker voor de mond, ons visitekaartje, bepalend voor de eerste indruk die je bij iemand maakt. A beautifull smile is a joy forever dus wat mij betreft.
BIG-Register: 29032368202

Anne van den Essenburg

Anne studeerde in 2010 af aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en is sindsdien werkzaam bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn. In 2014-2015 heeft zij de Leergang Endodontologie gevolgd, waarbij zij zich verdiept heeft in complexe wortelkanaalbehandelingen. Ook heeft zij in 2016-2017 de Masterclass Implantologie afgerond en voert de implantaties uit in onze praktijk. Vanaf 2020 is Anne mede-eigenaar van Centrum voor Tandheelkunde Maarn.

Lid van het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen), KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering der Tandheelkunde) (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
Funfact : Al tijdens haar studie is Anne erg enthousiast geraakt om haar tandheelkundige kennis in het buitenland te benutten door het doen van vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland. Zij hoopt nog vele malen aan dit soort projecten deel te kunnen nemen.
BIG-Register: 09912632802

Helene Dijkstra

Helene is meer dan 30 jaar tandarts en werkte in verschillende praktijken. Helene is maatschappelijk betrokken. Zo werkte ze enige jaren in de gehandicapten zorg en nu werkt ze een dag per maand als tandarts voor (ex) verslaafden. Helene vindt het belangrijk dat patienten zich veilig en op hun gemak kunnen voelen.
Funfact: Ik ben goedlachs maar weet dat het leven niet maakbaar is.

BIG-Register: 49020799402

Jasper Lowik

Jasper is halverwege 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarna aan het werk gegaan bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn. Tevens werkt hij in een praktijk in Houten en af en toe in de tandartsspoedpraktijk in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht.
Funfact: Jasper komt uit een tandartsfamilie. Zowel zijn vader, als zusje zijn actief in de tandheelkunde.

BIG-Register: 79927616102

Assistentes

Annette

Annette heeft 14 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan 12 jaar als preventie assistente. Is opgeleid tot het geven van anesthesie en restauraties. Affiniteit voor het behandelen van kinderen en estetische behandelingen. Geeft poets instructie aan kinderen in de praktijk en op scholen. Annette geeft de cliënt de aandacht die hij of zij verdient.
Funfact: A smile is the prettiest thing you can wear!!

Anita

Met ruim 25 jaar ervaring als assistente is Anita een zeer ervaren kracht in het team van CVT Maarn, waar zij zich begin 2018 heeft aangesloten. Daarnaast heeft Anita in 2002 haar preventie opleiding met succes afgerond.
Funfact: Zorg goed voor jezelf, dan kan je ook goed voor andere zorgen!

Liesbeth

Liesbeth is 5 jaar geleden intern opgeleid als assistente in Amstelveen. Daarna heeft zij ervaring op gedaan als orthodontie en implantologie assistente. Sinds 06-2018 is zij afgestudeerd als tandarts/preventie assistente en werkt nu met veel plezier bij CVT Maarn.
Funfact: Liesbeth motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Fahimeh

Is in dienst per 1 september 2019 als tandartsassistente.

Sabine

Sabine werkt sinds 1 September 2019 met veel plezier bij CVT Maarn als tandartsassistent en heeft 13 jaar ervaring in de tandheelkunde. Zij heeft ervaring opgedaan als orthodontie- receptie en preventie assistente.

Mondhygiënisten

Karima El Maniti

Is sinds 1 december 2017 werkzaam bij Centrum voor Tandheelkunde Maarn.

Tim Groothuis

Als onderdeel van de opleiding Mondzorgkunde heeft Tim eind januari 2016 stage gelopen bij CVT Maarn. Na het succesvol afronden van deze stage had Tim er zeker nog niet genoeg van en is hij bij CVT in dienst gekomen.
Funfact: Het leukste aan mijn werk is het leren kennen van de vele verschillende mensen die ik ontmoet.

Riane Auee-Kanis

Riane is sinds 2003 in Utrecht afgestudeerd en is sindsdien werkzaam bij CVT Maarn. Daarnaast is ze 6 jaar geleden in Amersfoort erbij gaan werken. Dat is ideaal te combineren aangezien Riane in Veenendaal woont met haar man en zoontje.
Funfact: Ik vind dit vakgebied zo leuk om in te werken, omdat geen enkele dag hetzelfde is. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Receptie

Hiske

Hiske is werkzaam geweest in een tandtechnisch laboratorium en daarna heeft ze gewerkt in een tandartspraktijk in Soesterberg. Tegenwoordig is Hiske al bijna 10 jaar werkzaam in het Centrum voor Tandheelkunde Maarn.
Funfact: Mensen tevreden de deur uit zien gaan is nog steeds de leukste uitdaging.

Bianca

Bianca is 1 november 2018 gestart bij het Centrum voor Tandheelkunde Maarn en doet haar werk al jaren met veel plezier. Met ruim 10 jaar ervaring als tandarts, orthodontie en balie assistente staat ze dan ook graag voor u klaar.
Funfact: Bianca houdt van de afwisseling en diversiteit die dit werk met zich mee brengt, en vindt het fijn om met mensen te werken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         7:00 – 21:00
Dinsdag           7:00 – 21:00
Woensdag   
    8:20 – 17:00
Donderdag     
7:00 – 21:00
Vrijdag             
8:30 – 16:00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            Gesloten

KAART

CONTACT

Adres:
Sportlaan 11
3951CG Maarn

Telefoon:
0343-441722

Email:
Info@cvtmaarn.nl

FEEDBACK

Om de zorg en kwaliteit van CVT Maarn continue te verbeteren is uw feedback erg waardevol. Stuur gerust een email naar: praktijkmanager@cvtmaarn.nl